GEZOND ETEN, GEZOND BEWEGEN, GEZOND LEVEN MEDE DANKZIJ DE AGRARISCHE SECTOR!!! BBN: Ondersteund de plaatselijke verenigingen! BBN: Brengt Agrariërs uit de regio samen BBN: Verbeterd accomodatie "de Driften" BBN: Verhuur van tent met tafels en bankjes in de regio Norg

Een uniek concept dat versterkt, ondersteund en verbind!

BBN is opgezet door een groep enthousiaste en ondernemende agrariers uit de regio Norg die samen met medeagrariers uit de regio het imago van de sector wil verbeteren.

  1. Ondersteunen en stimuleren van regionale verenigingen: shirtsponsoring, aanleg grasveld, bijdrage aan extra (jeugd) activiteiten.
  2. Verbeteren en ontwikkelen van dorpsaccomodatie “de Driften”: wensen vervullen uit paardensport, mountainbike, korfbal, voetbal etc
  3. Bevorderen van contact tussen agrariërs uit de regio: door bedrijfsbezoeken, sprekers, uitjes en activiteiten.
  4. Het verbeteren van het Agrarische imago: Er is nog weinig kennis bij de “burger over het boerenbefrijf. Daarnaast heeft de sector waarde voor de regio en geeft een economische impuls denk aan werkgelegenheid en voeding.

Door BBN is de Agrarische sector beter zichtbaar door reklame op borden en shirts, door contact met leden en ouders van leden en laten ze op deze wijze iets achter voor de gemeenschap.

Lid worden?